Review Amazon Basics Easy Care Super Soft Microfiber Kid's Bed-in-a-Bag Bedding Set - Full / Queen, Multi-Color Dream Big

S40mmblue

New member
Credits
98
Amazon Basics Easy Care Super Soft Microfiber Kid's Bed-in-a-Bag Bedding Set - Full / Queen, Multi-Color Dream Big

[Sản phẩm được giới trẻ yêu thích, bạn đã thử chưa?]: (https://shorten.asia/pkxdBZxa)
Trẻ em sẽ thích bộ đồ giường siêu mềm, dễ chăm sóc này từ Amazon Basics.Bộ này bao gồm một chiếc chăn, tấm được trang bị, tấm phẳng và vỏ gối, tất cả trong một thiết kế nhiều màu sắc vui nhộn.Người chăn được làm bằng 100% microfiber, mềm và không gây dị ứng.Tấm được trang bị có một túi sâu để lắp một chiếc nệm dày lên đến 16 inch.Tấm phẳng được làm bằng hỗn hợp bông nhẹ, và vỏ gối là 100% cotton.Bộ này có thể rửa bằng máy và an toàn cho máy sấy, giúp bạn dễ dàng chăm sóc.

** Hashtags: ** #KidSbedding #Bedinabag #AmazonBasicsics
=======================================
[Sản phẩm được giới trẻ yêu thích, bạn đã thử chưa?]: (https://shorten.asia/pkxdBZxa)
=======================================
kids will love this super soft, easy-care bed-in-a-bag bedding set from Amazon Basics. The set includes a comforter, fitted sheet, flat sheet, and pillowcase, all in a fun, multi-color design. The comforter is made of 100% microfiber, which is soft and hypoallergenic. The fitted sheet has a deep pocket to fit a mattress up to 16 inches thick. The flat sheet is made of a lightweight cotton blend, and the pillowcase is 100% cotton. This set is machine-washable and dryer-safe, making it easy to care for.

**Hashtags:** #KidSbedding #Bedinabag #Amazonbasics
=======================================
[Sản Phẩm Hot Nhất - Mua Ngay Để Là Người Đầu Tiên Sở Hữu!]: (https://shorten.asia/pkxdBZxa)
 
Join ToolsKiemTrieuDoGroup
Back
Top